Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 09 вересня 2021 14:19

10/28. Про надання дозволу на укладення договору фінансового лізінгу

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

03 вересня 2021 року

Кремінна

№ 10 / 28

Про надання дозволу на укладення
договору фінансового лізінгу

 

Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 11 серпня 2021 року № 883 «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток комунальної інфраструктури, у тому числі на придбання комунальної техніки», Закону України «Про фінансовий лізинг», до ст.ст.26, 60, 62 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Дочірньому підприємству «Кремінське комгосподарство» комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» на укладання договору фінансового лізингу для придбання комунальної техніки, яка призначена для здійснення заходів благоустрою та яка потрібна для безперебійної роботи при виконанні поточних та аварійних робіт.
  2. Доручити Дочірньому підприємству «Кремінське комгосподарство» комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» вивчити фінансові умови з питань надання послуг фінансового лізингу, провести закупівлю фінансово-лізингових послуг згідно з вимогами чинного законодавства України.
  3. Надати дозвіл директору Дочірньому підприємству «Кремінське комгосподарство» комунального підприємства «Кремінна-Комунсервіс» на укладання договору фінансового лізингу
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію Кремінської міської ради з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів та постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово–комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 278 times

Main Menu

Kremins'ka TG