Фейсбук-сторінка Кремінської міської ВА

Національна веб-платформа центрів надання адміністративних послуг

Асоціація міст України

Четвер, 09 вересня 2021 14:07

10/23. Про створення комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрії»

КРЕМІНСЬКА МІСЬКА РАДА
ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ДЕСЯТА
CECIЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ
Р І Ш Е Н Н Я

 03 вересня 2021 року

Кремінна

№10 / 23

Про створення комунальної установи
«Позаміський заклад оздоровлення
та відпочинку «Мрії»

 

З метою створення сприятливих умов для організації та проведення оздоровлення дітей та молоді, задоволення потреби населення в якісних і доступних оздоровчих послугах, відповідно до статей 57, 62, 63,78 Господарського кодексу України, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кремінська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Створити Комунальну установу «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрії» (КУ «ПЗОВ «Мрії») та віднести його до сфери управління Кремінської міської ради.

  2. Утворити розмір статутного капіталу Комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрії» у розмірі 20000,00 (двадцять тисяч) гривень та сплатити його не пізніше 1 місяця до закінчення першого року з дня державної реєстрації підприємства.

  3. Затвердити Статут Комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрії» (додаток 1).

  4. Кремінському міському голові:
    4.1. забезпечити здійснення заходів з державної реєстрації Комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрії» за юридичною адресою : 92905, Луганська область, місто Кремінна, проспект Дружби,14;
    4.2. Укласти контракт з керівником Комунальної установи «Позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрії» зі строком дії 1 рік відповідно до Положення про порядок укладання контракту з керівником підприємства, що є у державній власності, при найманні на роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 березня 1993 р. N 203.

  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, планування, бюджету та фінансів, постійно діючу комісію Кремінської міської ради з питань житлово –комунального господарства, розвитку суб'єктів малого підприємництва, торгівлі та побуту, транспорту та зв'язку.

 

Міський голова                     Володимир СТРУК

Read 243 times

Main Menu

Kremins'ka TG
NY Kremins'ka TG